мр я

Я не можу без тебе заснути,
Я не хочу про тебе забути,
Ні про що ти мене не питай-
Просто ти-мій маленький рай.
Сонце,осінь,і небо, і квіти,
Пригорнутись би,але трепетно мені...
Підніматися з тобою...йти...
Тільки б не згоріти у вогні.
Радість моя-така велика,
Моя любов-така ще мала,
Я буду твоя лелека,
Що вилетіла з гнізда,
Я-річка,що воду тобі віддала.
Чайки на морі квилять,
Весь простір у них на крилах,
Парити б з тобою завжди,
Бо в мріях моїх-тільки ТИ...


Рецензии