Бiла наречена...

Біла наречена
На поріг ступила -
Ковдрою сріблястою,
Землю, чорну, вкрила.

Малюки радіють,
Вибігають з хати -
Чарівну кудесницю,
Зимоньку, стрічати.

Кожушки вдягнули,
Та, гайда в подвір*я -
З неба сипле чудо -
Лебедине пір*я!

Морозець щипає
Рученята й щічки,
Вікна візерунками
Змалював і річки.

Закував у кригу,
Льодову, водицю.
Снігурі злітаються,
Зграями й синиці...


Рецензии