Indoieli... на румынском языке

Iti intreb privirea,
    Ce ne facem noi?
Cum salvam iubirea,
    Noi de ochii rai.
Ochii tai surad,
    Dar nu cpun nimic,
Cum salvam iubirea ,
    Noi de insisi noi?

  (Anton Barbu) a.10.04.2001


Рецензии