Сатира

Алла алла...
вся група тебе вітала.
Пісні хвалебні співала...
Чудові вірші складала,
і всього - всього бажала...

А я передати хочу,
і щастя тобі пророчу.
Нехай на життєвім шляху
нехто не покаже ФАК.


Рецензии