Руда укр

Я стану тобі
Найрудішим сонцем
Як листя на "Лисій"
На самому небі
В верхівках та кронах
Оголює провід
Збитий у попільницю попіл.
Останнє сонце на твої плечі
Лягає міцно.
Сірник та свічки
Вогненне свято
Запалює мої скроні й тріскає.
Тебе пускає літати високо.
Пакети в осені в вікнах плутані
Твій погляд сильний
Як фотопостріл.
У гулкій тиші
Із джезви кава тікає
В мене до тебе в постіль.
Руда пустеля стинає ноги.
Рудий пісок
На твоєму морі.
І в найсильнішої жгучої хвилі
Також буває рудий колір.
А ти біжиш
До себе в розпуттях
І твою шию цілує вітер.
Я - апельсиновий сік та кава
Ти - об'єктиви й старі кадри.
Пройдені й стерті твої квартири
З яскравим видом на центр Києва.
Ти - звук коліс по бруківці лунко.
Я - вдалині дзвін мого трамваю.
Тебе тримаю.
Тебе.
Тримаю.


Рецензии