Звичайно, що тобi...

Найкрасивіша в людині душа що світиться сяйвом, що в очах і майбутньому житиме зі всім щастям що послав Бог і сила завжди хай буде з тобою. Сама й з друзями зростай і радій усьому що здобула і здобудеш ще більше...
Конфуцій напевне так би й сказав якби тебе знав...


Рецензии