Скажи...

Сиротами ростуть в країні діти -
Не бачать матері, бабусі, дідуся.
В чужих країнах батракують, в іншім світі,
Вмирать, лиш, повертаються здаля.

Скажи ж, моя кохана Україна,
Коли прийде до влади господар?
І керівництво візьме, справжняя, людина -
Від Бога... Де ж він, той, Господній дар?

Чому такі нещасні українці,
Що, із давен, повинні десь наймитувать?
Чого не дбає влада українська,
За свою націю, чи їй на все плювать?


Рецензии