Всiляких бачила...

Всіляких бачила в житті,
Таке чудовисько - уперше.
Його благаю : " Залиши",
Мені : " Тебе кохаю " - бреше.

Прошу, по - людські : " Не приходь " -
Воно чекає біля хати...
Чи є краплина волі, хоч ?
Чом не навчила, змалку, мати,

Що є такі, ще, почуття,
Як гордість і самоповага?
Не лиш вдоволеність - життя.
Життя, не лиш - для свого блага.

Чом не навчила залишать?
Навіть, як боляче до смерті...
Любов потрібно поважать -
Вона свята! Вона безсмертна!

                2012р.


Рецензии