The Time

Thirty days have September,
April,June and November,
All the rest have thirty-one,
Excepting February alone,
Which has but twenty-eight days clear,
And twenty-nine in each leap year.

30 дней в Сентябре,
Апреле,Июне и Ноябре,
Во всех остальных - 31,
Февраль остается в сторонке один,
В котором 28 дней,
А в високосном - на один длинней.


Рецензии