Ramas bun... на румынском языке
Rude dragi si voi prieteni,
Salutari la toti fierbinti,
Ramaneti cu bine fete.
Eu de-acuma sunt ostas,
Si voi fi la datorie,
Ramas bun iubit oras,
Ramas bun a mea iubire.
Vine clipa despartirii,
Toate le v-om indura,
Juramintele iubirii,
Noi in inimi v-om pastra.
Despartirea va fi scurta,
Dorul nu-si gaseste loc,
Ma intorc si facem nunta,
Tu asteapta-ma te rog.
Nui asa de lunga vara,
Toamna-i fum,iarna-i ecou,
Va veni iar primavara,
Ne v-om intalni dinnou.
Viata,viata militara,
Nu esti lunga si nici grea,
Se porneste autocarul,
Sa nu plangi iubita mea.
Ramas bun iubiti parinti,
Frati,surori si voi prieteni,
Salutari la toti fierbinti,
De la militar in termen.
(Anton Barbu) a.18.05.2008
Свидетельство о публикации №113112706098