Ми смертнi на святiй землi
І смерть - закон, його не відмінити.
Все на землі міняється на пні,
Але розвій життя не зупинити.
До сонця тягнеться усе живе,
Купається у сонячному світлі.
Зростає покоління молоде,
Життя наповнює сади розквітлі.
А час спокійно впевнено пливе,
Нема таки надії на безсмертя.
Хто народився - тихо відійде,
І світ це не відчує, не здригнеться...
27.11.2013 р.
Свидетельство о публикации №113112710330
Елена Каминская7 27.11.2013 22:57 Заявить о нарушении