Мольфар - Михайло Нечай!
ВІКТОРУ ФЕДОРОВИЧУ ЯНУКОВИЧУ! (В хорошем смысле!).
Напишу Вам про Мольфара Чемно,
Слухати істину ЙОГО, то не даремно!
МОЛЬФАР КАРПАТСЬКИЙ, то Є ГЕНЕРАЛ!
Життєвої позиції багато ВІН зорав!
Енергія КАРПАТ, то уже МольФАрство,
Античності Великої набуте ГОСПОДАРСТВО.
Карпати, Прикарпаття, се ЗАПОВІДНИК,
Людей, ПРИРОДИ - пишу я ГІДНО.
Я як ПОЕТКА, буду ВАС НАСЛІДУВАТИ,
ВАШЕ Слово, як Віру Проповідувати.
Великий і Величний Наш Мольфар,
Я теж через ЖИТТЯ нестиму Дар.
Бережім ІСТОРІЮ живу ми без вагання,
Аби в усьому все нам було газдування!
Свидетельство о публикации №113112606655
Хто не Любить КРАЙ СЕЙ, ГЕТ ІДІТЬ!!!!!!
Леся Танюк 26.11.2013 16:31 Заявить о нарушении