Te-am crezut... на румынском языке
Poate-n gluma,poate nu,
Ce usor tu mai mintit,
Cand team intalnit cu altul.
Mai bine adevarul crud,
Decat minciuna dulce,
Atat,atat eu ti-am cerut,
Nu sa te juri pe cruce.
Azi adevarul mi l-ai spus,
Mai bine ma minteai dinnou,
Cuvinte grele m-au rapus,
Ce greu rasuna-al lor ecou.
Cu dorul la rascruce stau,
Cuvintele ce m-au ranit,
M-ai suna,dar putere n-au,
Vreau sa te iert,dar cum sa uit?
.................................
A uita e omeneste,
Ma invat acum sa uit,
A ierta,-Dumnezeeste,
Doamne,iart-o in sfarsit.
(Anton Barbu) a.15.05.2008
Свидетельство о публикации №113112604762
Сергей Цыганков 2 26.11.2013 13:31 Заявить о нарушении