Ochi in ochi... на румынском языке
Clipa despartirii vine,
Daca-i sti ce mare chin,
Sa nu ma ating de tine.
Cat as vrea sa fim alaturi,
Cat as vrea sa te cuprind,
Inimioara sa-ti fac flacari
C-un sarut sa te alint.
Ma gandesc mereu la tine,
Cat de mult eu te iubesc,
Da-mi incredere in maine,
Si putere sa traiesc.
Noi vorbim fara cuvinte,
Stergeti lacrima din ochi,
Nu-ti cer juraminte sfinte,
Doar asteapta-ma te rog.
Trenul s-a pornit din gara,
Fredonandu-mi "duc-te duc",
Siluieta ta dispare,
La armata eu ma duc.
(Anton Barbu) a.1975
Свидетельство о публикации №113112604611