Доля ма...

Не знаю коли це настане,
коли у жінці світ пройме
її  серденько, доля має
сказати їй, де вона є

у мріях з донькою своєю, 
та іншим, чому і слів нема, 
де її коні в ніч стрибають,   
і зірка сяє скрізь мороку
у повноті життя.


Рецензии