Abia se naste-n lumanare focul... на румынском язы

Abia,abia se naste-n lumanare focul,
Din semitaina,semimiracol,
Din somnul vesnic,
Dragostea-si incepe jocul.
Inmarmurit si-aprins
              de-a ta atingere,
Intr-un amestec ireal
              de intuneric si lumina,
Isi pierde capul linistea...
Intr-un amurg adanc,
              eu pier in adancimea ta,
Si nou renasc,
              mai tandru si mai bland.

 (Anton Barbu) a.21.06.2001


Рецензии