Здаеться, що пройшли уже вiки...

Здається, що пройшли уже вiки..
А я люблю тебе i досi.
На серці мов ті ластівки,
Та спiв їх нiжний - безголосий.

Здається, що пройшли уже вiки,
Як разом ми були з тобою.
Зостались лиш оцi рядки, -
Та сам на сам i я лишивсь з собою.


Рецензии
Чого ж так сумно? Скільки їх ще буде)
Головне, що зосталось багато гарного із спогадів, чи не так?
Прорвемось)

Олег Кара   20.10.2015 20:21     Заявить о нарушении