E totul simplu... на румынском языке
Si totul e arhicompus,
Intaia oara,fara un raspuns,
In tara ta iubire ratacesc.
Am obosit sa fiu cuminte,
Si cont sa tin de gura lumii,
Sa sprigin gardul de cuvinte,
Azi vreau sa scap de-aceste furii.
Azi spiritul vrea libertate,
Dar pretul ei e prea enorm,
Imi cere viata...drept dovada,
Sa ma trezesc din dulciul somn.
Asa a fost sa fie soarta,
Sa ma dezic,durerea-i infinita,
Eu plec... si inima e moarta,
Fii fericita si de Domn pazita.
Tu vei gasi in viitor,
Strivind miracolul prezent,
Multimi de dascali in amor,
Si numai eu v-oi fi absent.
Ne despartim,ne bate ceasul,
Trecand grabit intr-un ecou,
Si nu se mai sileste pasul,
Sa ne-ntalnim,sa ne iubim din nou.
Am insusit poate cu greu,
Un curs de despartire,
Dar ratacit v-oi fi mereu,
In tara ta iubire.
(Anton Barbu) a.19.07.2005
Свидетельство о публикации №113112506908