Эмоции... Мое украинское

Емоції, емоції ... ще цей туман, спасу нема! Самообман, ілюзіЇ... слова летять, як хвилі у океан... розмова просто у нас німа!
Все тишком-нишком, та десь в прострації гуляють сайтами - всі почуття. Тільки картинки, та ілюстрації, оце і є тирнет-життя.

Якесь розбите на  гугл-яндекси, таке примарне та не живе. В душі вирують всі мОї комплекси,  в кривому дзеркалі - усе криве.

Погода плаче, якась іронія застигла втомою в моїх очах. Солодко-приторно, де ж та гармонія? Промокла вся, у тих дощах!

І я здаюсЬ собі смішною! Незрозуміла для тебе я... Хотіла бути злегка хмільною, шукати істину в вині  -- це западня!

Беру мелодію - лікуюсь ритмами... затерта платівка, аж до нуля. А може жити за алгоритмами? Якщо кохання, того - нема?

Надія бореться з розчаруванням. Хотіла щастя, в п'ю - туман! і кожен раз - нашарування, в десять слоїв - самообман!

Innes

25.11.2013


Рецензии