Двое не сплять

Сизий туман,
Сизий туман сигарет і вино,
Шурхіт жарин,
Шурхіт жарин, догорають дрова.
Двоє не сплять,
Двоє не сплять, хоч за північ давно,
Ось і до них,
Ось і до них підступає зима.

Кроків зо три,
Кроків зо три до закритих дверей,
Холодно тут,
Холодно тут упритул до вогню.
Двоє не сплять,
Двоє не сплять у полоні тіней,
І за любов,
І за любов, я їм час зупиню.

Світло зорі,
Світло зорі і сльоза по щоці,
Хтось увійшов,
Хтось увійшов у холодну пітьму.
Двоє не сплять,
Двоє не сплять, потонувши вночі,
Може від них
Може від них я той біль заберу.

Тонуть вони,
Тонуть вони у любовний туман,
Нікуди йти,
Нікуди йти і загасло в печі,
Двоє вже сплять,
Двоє вже сплять, ну, а інше - обман,
Їм все одно,
Їм все одно, вони тут назавжди…


Рецензии