Ariciul... детские на румынском языке
Merge un ghem prin miriste,
Eu in maina l-am luat,
Insa el m-a intepat.
L-am scapat in iarba mare,
Caci ma intepase tare,
De ce esti asa de rau,
Printre lacrimi intreb eu?
Ghemul se desfasura,
Si la fuga o lua,
Si zambindu-mi pe furis,
Sa ascuns intr-un tufis.
Inspre seara prin livada,
Ghemul iarasi se arata,
Si trecand pe sub copaci,
Sa ales cu mere-n ace.
(Anton Barbu) a. 14.03.2006
Свидетельство о публикации №113112511801