Осiнь холодна... ти гаряча. Вiтання до ДН

Осінь холодна до нас підступила,
та на душі тепло...
Стелиться шлях твій життєвий хай... /мило/
так як іще й не було...
Стежкою рівною,
може й хвилястою...
зручно торуй собі шлях.
Друзів зустріти, весело й радісно...
підступ розгледіти у ворогах.
Сили й наснаги усе подолати,
радості стріти привітно.
Будуть думки най чисті й прекрасні,
і хай життя твоє квітне.


Рецензии