Вiбрацii, як дотики до серця
(Осінь Космосу)», п’єса для фортепіано,
Будинок Актора, Київ
Вібрації, як дотики до серця,
Як хвилі у Безмежнім Океані.
Адажіо, токата, п’єса, скерцо –
Озвучують Любові чисті грані.
Є відчуття, як краплі оксамиту,
Відігрівають і лікують Душі.
Є Музика, що через Силу Світу,
Любові й Світлу поклонитись змусить.
22.11.2013
Свидетельство о публикации №113112406576