Птахи вiдлетiли. E крила i Небо
п’єса для фортепіано, Будинок Актора, Київ
Птахи відлетіли. Є крила і Небо.
Є Сила і Ніжність, Афіна і Геба.
Птахи відлетіли у Радість-Свободу.
Вони повернуться коли-небудь, згодом.
На крилах нестимуть Любов і Безмежність,
Блакить нагадає торовані стежки.
На крилах нестимуть Світів неосяжність,
Землі даруватимуть Волю і Радість…
Птахи прилетять, нехай дощ, хай негода.
Є таїнство поклику крові і Роду.
Ніщо не буває намарно, запізно.
Усе повернеться в Любов і у Ніжність.
22.11.2013
Свидетельство о публикации №113112406559