Веселкувате сонце
Огорнуте у сизу пелину,
Вітрами колисало віти вербам,
Ховаючи туманом далину.
Та раннє сонце променем гарячим,
Всміхаючись до нас веселкувато,
Палітрою і пензликом дитячим,
Розмалювало обрій барвами строкато.
Свидетельство о публикации №113112403932