Осiнь у мiстi

Стихає літа камертон,
і тане в серці ніжний звук,
спадає вже осінній сон
на мокрий і холодний брук.

Стоять ослони під дощем,
такі порожні і сумні,
укриті листяним плащем,
яскравим, ніби сонце в нім.

А осінь сіє за вікном
перлини зі своїх намист,
і щедрим світиться теплом
на тротуарі жовтий лист.

Він неодмінно залиша
на всьому неповторний слід,
як неприкаяна душа,
несе в собі самотній світ...

І тихо музика луна,
холоне кава на столі.
Ніч заглядає до вікна
і припадає до землі.

У світ неонових вогнів
відходять тіні давніх площ,
і біле світло ліхтарів
в імлі хова осінній дощ.


Рецензии
Прекрасний вірш!Гарна лірика, торкається душі.Дякую!

Людмила Журавская   05.12.2013 12:13     Заявить о нарушении
Дякую гарно! Бажаю успіхів і натхнення!

Маслов Владимир   05.12.2013 22:14   Заявить о нарушении