Я п знаю життя!!!

        Я пізнаю життя,
        і я стаю мудріше
        Я знаю каяття і те,
        що буде вище.

        Я знаю, що таке любов
        і що таке спяніти.
        Я пізнаю життя,
        я вчуся жити.
      
        Я знаю, що таке біда
        і що таке омана.
        Люблю людей, хоч від людей
        бувае рана.

        Я знаю, що таке жага
        до музи незкінченна.
        Я пізнаю життя по краплі
        незбагненно.
   
        Я пізнаю життя,
        себе ще не пізнавши.
        Пізнати все, так прагну я
        себе пізнавши!!!!!!!


Рецензии