Отрута
Тому не вгодила,
Тому насолила...
Для когось я відьма у помсту закута.
Для когось - любов, дотепер незабута.
Для когось - прощання, таке довгожданне.
Для когось - табу, надсуворе, дурмане.
Для когось я світло посеред ночі,
що блима, турбує і давить на очі.
Комусь так потрібна, що аж заважаю.
Хтось каже "бездушна", але ж я прощаю.
Бо ж тільки прощення - найбільша спокута.
Мої слова щирі, а ваші - ОТРУТА.
Свидетельство о публикации №113112411435
Натали Фарина 24.11.2013 22:56 Заявить о нарушении