Кохайтеся, чорнобривi
Повірити закличу я -
Нема у світі краще жінки,
Ніж мила україночка моя!
Кохайтеся, чарівні українки,
Й виховуйте своїх синів!
Щоб ворог, навіть серед ночі
До нас припхатись не посмів!
Кохайте мужів, милі українки,
Й не бійтесь щирих почуттів!
Кохайтесь з вечора й щоранку,
І не рахуйте журних днів.
Надія, навіть найостання,
Не зникне в мороці віків,
Коли кохання українки
Живе в серцях у козаків!
Не зникне і не перетретcья
Живе українське життя -
Допоки в краї слово лине,
Що каже україночка моя!
Свидетельство о публикации №113112309032
Мабуть найбільший божий дар,
Я не відкрию панацею:
Основа це, жіночих чар...
Владимир Прохода 17.12.2013 02:27 Заявить о нарушении
З повагою,
Дьюти Фри 17.12.2013 12:50 Заявить о нарушении