Тазай уркIиличу

Гьар инсайни цунес дигахъуй биру,
Цуния хIябизе цай цайи аркьуй,
Аллагьли нам гибил багьриличу,
Цайрачи хIушам назмурте халдируй.

Къадала шимазе эрхунхIале,
ХIул биркур дия уркIира шатле.
Мугъбяхъес нуни хIаврус хIушаке,
Тазай къадаран ну хIинра иле.

Саримт лукIес урар багьри бугьале,
ДалхIадиркале иркуд къяйгъилзе,
Далдушес ахъри гибил эшти дугьбе,
Баркалла укIусра Аллагьизе.


Рецензии