Гамъа хьунува гIямру

Хъармахьила шилизе,
Гамъабе дахъ бугьуле,
Гьар гамъа ибилике,
Ца багьанна биргуле.

Къадалзела гьар хъайзе,
Гамъа лер дикIрикибил,
Биркур хугил хIакьизе,
Ихти ябурбирибил.

Гамъа царил багьале,
Мез дурадилтIа халкьли,
Агорте дуруй бехIте,
Бигоб жагьнамла цIали,

Мезане дахъол дилтIа,
СилрукIан цари иле.
Лебил дунъя марбиру,
Ахъри чува бакIале.

ДикIрикес амру мамугьаб,
Къадалзела къадарайс,
Амма тазале итI ругьаб,
Жаваб лугесана гъайс.


Рецензии