Чому прийшла душа...

Навіщо ти меня спитав...
Чому прийшла душа... до Тебе
Зустріла рідне почуття
Злетіла птахою у небо

Ти своє серце не впізнав?
Воно палає від кохання
Торкається моїй душі
Аліє мовчки від зізнання

І руки, руки так тремтять
Мов лист осінній на віконці
Радіють очі, мерехтять
На серці почуття мов сонці

Та кришталево дощ співав
Він обійняти сподівався
Я приголубила його
Він із життям моїм з'єднався

Навіщо ти мене спитав...
Чому прийшла душа... до Тебе

For S.
22.11.2013

Худ. Анисифорова Светлана. Рука судьбы http://artnow.ru/ru/gallery/3/16527/picture/0/421803.html


Рецензии