Звичайна

Я звичайна і прагну звичайного,
Найпростішого, зрозумілого:
Коли одяг - то made in china,
Якщо фото - най чорно-біле.

І з тобою у нас так само
Все складається дуже просто.
Я кохаю тебе без тями,
Ти вивчаєш мене наосліп.

Я смакую темряву з тишею,
Точно знаю, хто ми і де ми...
Й прокидаюсь найщасливішою
У обіймах твоїх буденних.


Рецензии