РЫЖЫ КОНЬ
Па дарозе прыхваціў ён жа маладзіцу!
Мой ты рыжы любы конь,дай вады напіцца,
Як даедзем мы туды,дзе цячэ крыніца.
Ой,ты коню–конік мой,там няма вадзіцы,
Перасохла ўся яна ды у той крыніцы.
Як даехаў на кані казак з маладзіцай?!
Гэта ж конік вараны адшукаў станіцу!
Свидетельство о публикации №113112108472