Я патриот!

Вода прозора у моїй країні
Тепліше сонце і смачний врожай
М'якіший хліб там, і небо синє
Моя країна- мій рідний край!

І де б ти не був, пам'ятай
Гарніше місце у твоїй країні
Там рідний дім твій, і зелений гай,
Чекають на тебе там і нині.

В моїй країні ліса й луги,
Співуча мова, солов'їна.
Там українською співа пісні
Багатії й простолюдини.

Ласкавий день у моїй країні
Там веселий і простий народ...
І я скажу у своїй родині:
Мамо й тато, я патріот!


Рецензии