Осiнь

Колишеться над ставком
Іва моя дорога
Залишилась за вікном
Жовто-зелена трава

Вітер лишив мені
Сонце холодне в небі
Тіні забутих дніх
Начебто осені лебідь

Сповнені очі теплом
Літо у серці спить
Поряд за одним столом
Щастя моє сидить

Голі дерева стоять
Обличчя у краплях дощу
А душі... вогнем горять
Я лиш спитаю: чому?

Осінь прийшла чи як?
В гості до нас завітала
Без подарунків зайшла
Знову про літо питала

Наче радію дощу
Боса нога у калюжі
І я про себе пою
Щоб не почули люди

Пьють від душі калоші
Воду священну дощу
Знов надійшли заботи
І я роботу роблю

15.09.2004


Рецензии