Холод
У дні короткі й ночі полярні,
Думки інколи дуже складні
Ці дні нажаль тепер регулярні.
Забув, що таке означає любити
Забув, як кохати і бути коханим
Краще в собі всі спомини спалити
Зупинитись, загоїти рани.
Згадаю, колись, можливо згадаю
І холод пропаде, розтане, як сніг
Сам себе кожен день благаю
Забути все й знати, що я переміг.
Свидетельство о публикации №113112101136