Зимней Валентине

Запалена свічка,
Ви випийте кави,
Відчуйте тепло
Від моїх теплих слів.

Не згасне зоря,
Поки ваші вистави,
Під оплески залу,
Дарують свій спів.

Народна артистка,
Велика, шановна,
А серце, неначе
Голубка тремтить...


Зима,заметіль,ЗИМНЯ...
Тиха розмова.
Лиш в небі нічному,
Щось вітер шумить.

Згасає зоря,
Тихо місяць за хмари
Сідає...
- відчуйте красу!


А ангел тихенько,
Неначе примара,
Крилом витирає
Сльозинки росу...


Рецензии