нiчне кафе
хай кава стигне гріє джаз
а губи бавляться у жарт
слова немов колода карт
де джокер вийде в королі
де тільки двоє при столі
себе в питаннях задають
не підкидають роздають
не обирають масть не б’ють
не слухають як серце п’ють
порожні вікна з дна шпалер
що не вражає відтепер
бо тільки двоє при столі
бо тільки тоншає політ
сердець у вирі забаганок
19 Листопада, 2013
Свидетельство о публикации №113112008527
Юрий Лазирко 22.11.2013 23:30 Заявить о нарушении