Проект гIмну Кiровоградщини

Скіфські кургани стоять, мов сторожі, -
Боронять одвічний порядок речей.
Південну фортецю не переможуть!
Кіровоградщина - з добром до людей!*

В зелених розкошах, чи в білому хутрі,
Вдень, чи під зорями тихих ночей -
Завжди ти прекрасна, привітна і мудра!
Кіровоградщина - з добром до людей!

Митців народила яскраве намисто
Колиска театру - славетних мужей!
То ж сяй у віках, як Сонечко чисте!
Кіровоградщина - з добром до людей!

лютий 2011


* - девіз області, зображений на гербі


Рецензии