Теплий чай UA
Хай він зігріє на останок,
Бо нам з тобою стужий ранок
Не дасть зігрітися… Нехай,
Коли побачать вони нас
У слiд калюжі зарегочуть,
Та хай вiтра нас залоскочуть,
Нехай вони... а нам вже час…
Ходiмо, доленька, моя -
Де ми побачим свiту край,
Де спiв свiтанку й солов’я…
Тiльки вiзьми з собою чай…
Свидетельство о публикации №113112001382