Побажання

Чорнії брови, лагідні очі,
Та ще й усмішка з під пишних вус.
Мабуть тремтіли серця дівочі,
Чуючи пісні із його вуст.

Трішки волосся блищить сивиною.
Трішечки років відчутна тяжінь.
Але з душею він є молодою,
В піснях і танцях, і жартах завжди!

Хай Бог дарує лагідну долю,
Творче натхнення, здійснення мрій!
Дай Боже сили, здоров`я і волю,
Щоб за Добро був готовий у бій!

Дай розуміння у дружній родині,
Ласку і чуйність, й велику любов,
Щоб йшли в житті по щасливій стежині
В спогадах теплих про батьківський кров.
 
Вип`ємо ж, друзі, за щиру людину!
Вип`єм з бажанням здоров`я... до дна!
Вип`єм, щоб друзі в лихую годину
Поряд стояли, як сила одна!


Рецензии