Sometimes I say your name aloud 2

Sometimes I say your name aloud
To believe that you`re real
Sometimes I taste your name on flavor
To understans that you`re ideal

Sometimes I say your name aloud
Like I`m not afraid
Maybe you were too proud
But I didn`t betray

Sometimes I say your name aloud
To feel you near
At meetings call "just a friend"
It`s normal, don`t change, dear..

Английский вариант "Иногда я произношу твоё имя вслух"


Рецензии