Ти

Я танцюю лише для тебе
І тобі посміхаюсь я
Я бажаю, щоб ти для мене
Присвятив все своє життя

Я саджу тебе поряд з собою
І даю тобі чашу вина
Ти п'янієш і разом з тобою
Непомітно п'янію я

Очі твої як полум'я сяють
І тремтять трохи руки твої
Окрім мене нічого не бачиш
Увійшла я в твої думки

Ти до мене тихенько підходиш
Обіймаєш так ніжно ти
Поринаєш у мої очі
І цілуєш так пильно без слів

Ти без розуму мене лишаєш
Я не тямлю що робиш ти
Пригорнути мене бажаєш
Завітати до серця скрізь

Ти руками мене зігрієш
Увійдеш в мої мислі думки
Заспокоїти вчасно вмієш
День Зими робиш днем Весни

Ми кохаємо палко і ніжно
Я тебе поцілуєм торкнусь
Відповім я радіючи пильно
Птицей щастя тобі посміхнусь

15.09.2004


Рецензии