Снiг Черлений!
На Диво, до нас приходить Сніг,
Розповісти багато б міг ...
Як усе збирається на Небі,
Й душею лине все до Тебе!
Природа нам бо принесе,
До України Сніг Черлений
На втіху обрій обнесе,
І все таки не будь без мене.
Троянди,- лежачи на Сніг,
На них дивився всяк хто міг.
Від сміху став мій Сніг ЧерлениМ,
Що лине без утіх до мене.
Люблю Тебе Черлений Снігу,
Ощасливити Людей Ти міг би ...
Свидетельство о публикации №113111905739
Как Украинский ОБЕРЕГ!!!
Леся Танюк 19.11.2013 18:45 Заявить о нарушении