Желание

Искам да изчезна тихо във нощта,
да потъна в белотата.
Сляпо да пропадат снежните вълма.
Вятърът да гони хоризонта.
Дните ми се лутат,търсят светлина...

Искам да изчезна тихичко в нощта
с вятъра,подгонил хоризонта.


Рецензии