ЛЁС

Усё бягуць і бягуць,не стрымаць а ніяк,
І дзянькі, і гады, пакідаючы  знак.          
Як  хацела  бы  я, кабы  воля  мая,
Доўгім быў бы той час і дзянёчак не гас!
Дні бягуць усё хутчэй,не павернеш ніяк.
І знікае з вачэй і той лёс як маяк!


Рецензии