Школала заман

Пикри лебкьяни гьаман,
Школала гIяхI дусмаке.
Гьамбикале итI заман,
ТIарукIус суратмаке.

Вай вай аман вай аман,
Лебри ахIялил заман,
Гьанна угьуле уус,
Кам-гьамле ну пашман.

Хуги бягъибил бехIтас,
Школа гьамбиркурара?
Намчу барх бучIибтегъунте,
ЦархIитара лебара?!

Аркьуле дуар гIямру,
Хуги-хуги игъуле.
ХIябра уркIи хIулбиркур,
Барх бучIант кебаале.


Рецензии