воля

Коли б могла я думки твої прочитати,
Щоб стати близькою тобі хоч на мить.
Хотілось і небо тобі все віддати,
Але рана серця мого ще болить.

Я б стала для тебе Всесвітом долі,
Або ж найтеплішим від спогадів днем.
Так, я зможу звільнитись від власної волі,
Я тебе відвоюю, я стану бійцем!

Щоб більше не думати про завтрішнє "ти",
Закресливши те,що залишилось за кадром.
Тримаючи руку мою на краю висоти,
Ставши для тебе нічним зорепадом.


Рецензии