266. Моя любов завжди з тобою - на украинском

Ти кохала його дуже, дуже.
В серці завжди з тобою він був.
Ти кохання своє віддавала,
але він цього майже не чув.
Ти його берегла лиш для нього.
Віддавала свої почуття.
Більш не буде ніколи такого,
знаю, що на усе це життя.
Буде сонце на небі ховаться
і зірки перестануть палать.
Кожен день буде ніччю здаваться,
а кохання не буде згасать.

Ліда Хіжняк 10.11.2013. 20-20.


Рецензии